• Is Mats:) kleden een fysieke winkel? Nee, het is een atelier en geen fysieke winkel. Wanneer je een bestelling af wilt halen is dit natuurlijk geen probleem! Spreek van tevoren wel even af wanneer je komt, want er is niet continu iemand aanwezig.
  • Hoe kan ik betalen?  Je kunt veilig betalen via Klarna (achteraf, via Ideal, met creditcard of via bankoverschrijving) of bij het afhalen van je bestelling.
  • Moet ik verzendkosten betalen?  Verzending is gratis vanaf €49,50! Onder dit bedrag betaal je een bijdrage in de verzendkosten van €3,50. 
  • Mag ik het artikel retourneren als ik de kleur toch niet mooi vind?  Helaas! We nemen deze artikelen niet retour. Ieder artikel wordt speciaal voor jou gemaakt, we hebben niets kant en klaar op voorraad. Maar geen zorgen over de kleur(en): je kunt altijd GRATIS kleurstalen aanvragen, we sturen deze zonder extra kosten naar je toe. Je kunt dit ook bij je bestelling in het opmerkingenvak aangeven. Pas ná je akkoord, gaan we enthousiast over tot het maken van je bestelling. Vind je de kleuren van de stalen niet mooi? Dan annuleren we je bestelling gewoon voor je, of je bestelt een andere kleur.
  • Ik heb de maat niet goed gemeten, mag het artikel geretourneerd worden?  Helaas, ook in dit geval nemen we het product niet retour. Vooraf doen we er alles aan om te zorgen dat je een heel mooi én passend product in huis krijgt. Voor al het advies kun je van tevoren bij ons terecht (mail, app, telefoon) en we helpen je met het nemen van de juiste maat zodat dit niet fout kan gaan. Als jij de juiste maten van de bodemplaat van de box doorgeeft, maken wij daar een perfect passend boxkleed voor! We hebben hierover altijd mailcontact. Als je deze maten niet doorgeeft, maken wij de standaard maat zoals vermeld in het keuzemenu van het artikel.
  • Ik wil de kleuren graag eerst in het echt zien, kan dit?  Natuurlijk, geen probleem! Mail, app of bel even, en we sturen de kleurstaaltjes naar je toe.
  • Er zit een naaifout of (door jullie gemaakte) maatfout in mijn bestelling, mag ik het terugsturen?  Hebben we een steekje laten vallen? Wat vervelend! In dat geval mag je vanzelfsprekend het artikel terugsturen en dan lossen we het kosteloos voor je op. In de periode dat Mats bestaat, is dit echter nog niet voorgekomen. Ieder artikel wordt met volle aandacht en zonder haast voor je gemaakt en nagekeken. Hierdoor worden fouten voorkomen.
  • Waarom hebben jullie geen 24 uurs levering?  Mats:) kleden verkoopt geen kant en klare producten die, hup, zo uit de ene doos in de andere doos worden gedaan en verzonden naar de klant. We maken ieder artikel speciaal naar jouw wensen, en volgens ons is dit juist de charme van Mats:). Daarom hanteren we een periode van 'verzending binnen 7 werkdagen'. Heb je een spoedgeval? Is de baby er ineens veel eerder en heb je geen dekentje of boxkleed? In dat geval doen we er alles aan om het binnen 1 of 2 dagen bij je thuis te hebben. Woon je in de buurt? Dan komen we het nog gratis brengen ook!
  • Ik wil iets laten maken wat niet op de site staat. Dat vinden we leuk! Mail, app of bel even en leg ons je project voor, we helpen je graag!
  • Ik wil iets weten wat hier niet tussen staat. Daar zijn we benieuwd naar! Mail, app of bel ons, en we staan je graag te woord!
© 2016 - 2021 Mats:) kleden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel